Kontakt os idag!

Få et uforpligtende tilbud...

Fra en pålidelig tømrer- og snedker!

byggaranti

Det får du hos Hvidsteen

✅ Gratis rådgivning

✅ Gratis tilbudsgivning

✅ En erfaren håndværker

✅ Levering til tiden

✅ Medlem af Byg Garanti

Til- og ombygning

Tilbygning

Står I drømmer om en ny udestue, tilbygning, orangeri eller eksempelvis 1 sal, så er Hvidsteen den helt rigtige tømrer til opgaven. Vi har eget snedkerværksted og er alle gamle erfarne snedkere i firmaet. Vi kan derfor altid levere et resultat hvor de smukke detaljer er snedkereret og fremhævet.

Der er ingen tilbygninger vi ikke giver os i kast med, så kontakt os idag og få en gratis snak om jeres forestående projekt.

Ombygning

Specielt ældre boliger kan have behov for ombygning. Typisk anvendte man køkkenet mere isoleret i gamle dage, hvor en hver familie idag, ønsker et åbent køkken alrum. Vi kan hjælpe med at åbne jeres hjem op, vi kan endda hjælpe jer med at sætte et helt nyt køkken op.

Ombygning er andet end bare køkkener, det kan også være nyt soveværelse eller arbejdsværelse. Ønsker I indbyggede skabe i jeres nye rum, så kan vi bygge komplette skabe på vores snedkerværksted. Vi kan andet end bare almindeligt tømrearbejde.

Om Hvidsteen

Tømrerfirmaet Hvidsteen blev etableret i 1961 af min far Jørgen Hvidsteen.

I 1985 startede jeg selv som tømrer og arbejdede senere som svend hos min far frem til 1999 hvor jeg startede mit eget firma.
I 2004 gik min far på pension, og jeg overtog ansatte samt snedkeriet på Industrisvinget 8 i Tune, hvorfra vi driver virksomheden i dag.

Til trods for tiden, er vi et firma der er bevidst om hvor vigtigt det er at viderebringe vores faglige kunnen,
men også påtage os det samfundsmæssige ansvar at uddanne den næste generation, så selvfølgelig er der en lærling at finde blandt de ansatte.

Vi er et solidt firma som ikke går på kompromis med kvalitet og udførelse af vores arbejde.
Vores kunder er gengangere eller anbefalet af andre i kundekredsen.
Vi er et alsidigt firma der udfører store som små opgaver.

Vi glæder os til at give jer en god oplevelse.

Med venlig hilsen

Tømrer- og Snedkermester Claus Hvidsteen

Kunderne siger

“Vi har hermed verdens fedeste køkken! Mange tak til Hvidsteen Tømrer og Snedkerfirma, der virkelig har fået vores drømtil at gå i opfyldelse.”
– Benedicte Müller

“Tak for en dejlig tagterrasse. Vi har længe ønsket os en ny terrasse i ejerforeningen, og takket være Claus Hvidsteen, har vi nu den skønneste udsigt ud over Roskilde Fjord.”
– Lis Jensen

 

byggaranti