Kontakt os idag!

Få et uforpligtende tilbud...

Fra en pålidelig tømrer- og snedker!

byggaranti

Det får du hos Hvidsteen

✅ Gratis rådgivning

✅ Gratis tilbudsgivning

✅ En erfaren håndværker

✅ Levering til tiden

✅ Medlem af Byg Garanti

Forsikringsskader

Vi klarer alle reparationer i forbindelse med forsikringsskader

Vi repræsenterer ingen forsikringsselskaber. Vi varetager kun alle forsikringstagers interesser. Vi står inde for et godt håndværk, og vi besigtiger skaden gratis inden vort arbejde påbegyndes.

Følgende er typiske forsikringsskader vi udbedrer:

  • Brandskader
  • Vandskader
  • Stormskader
  • Svampe- og insektskader
  • Hærværk

Hvidsteen Tømrerfirma har et stort netværk af entreprenører, så selvom skaderne er meget omfattende så kan vi varetage den fulde udbedring.

Brandskader

Alle brandskader tages seriøst og vi besigtiger skaderne hurtigst muligt. Vi har gennem mange år haft god erfaring med brandskader. Brandskader kan ofte forårsage skade på el, hvorfor vi ofte allierer os med en kyndig elektriker.

Vandskader

Vandskader er en af de mest almindelige skader, og vi har varetaget mange forsikringsskader grundet vand. Vandskader forekommer typisk i kældre og tagisolering. Ved oversvømmelser eller kloakproblemer, allierer vi os typisk med en god VVS'er.

Stormskader

Stormskader er også en af de hyppige forsikringsskader vi udbedre. Stormskader ses typisk på tag og tilbygninger. Vi har stor erfaring indenfor udbedring af specielt skader på tag og tagkonstruktioner, da vi grundet vores tømrerkompetencer, hurtigt kan danne os et overblik over skadens omfang.

Om Hvidsteen

Tømrerfirmaet Hvidsteen blev etableret i 1961 af min far Jørgen Hvidsteen.

I 1985 startede jeg selv som tømrer og arbejdede senere som svend hos min far frem til 1999 hvor jeg startede mit eget firma.
I 2004 gik min far på pension, og jeg overtog ansatte samt snedkeriet på Industrisvinget 8 i Tune, hvorfra vi driver virksomheden i dag.

Til trods for tiden, er vi et firma der er bevidst om hvor vigtigt det er at viderebringe vores faglige kunnen,
men også påtage os det samfundsmæssige ansvar at uddanne den næste generation, så selvfølgelig er der en lærling at finde blandt de ansatte.

Vi er et solidt firma som ikke går på kompromis med kvalitet og udførelse af vores arbejde.
Vores kunder er gengangere eller anbefalet af andre i kundekredsen.
Vi er et alsidigt firma der udfører store som små opgaver.

Vi glæder os til at give jer en god oplevelse.

Med venlig hilsen

Tømrer- og Snedkermester Claus Hvidsteen

Kunderne siger

“Mange tak for hjælpen Claus! Vores tag rykkede sig i november 2015, da stormen Gorm raserede vores kvarter. Trods en længere kamp med vort forsikringsselskab, formode Hvidsteen Tømrerfirma at levere et hurtigt og solidt stykke arbejde. Vi kan varmt anbefale Claus Hvidsteen og hans slæng!”
– Henrik Larsen

“Skimmelfri. Vi overtog et ældre hus i 2013. Trods besigtigelse fra byggesagkyndig og tømrer, fandt vi i 2014 skimmel i tagkonstruktionen. Vores ejerskifteforsikring dækkede og Hvidsteen leverede et komplet tag til UG!”
– Sidsel Katrine Hansen

 

byggaranti